Innovaatiot ovat kaiken tekemisemme ydin

Innovaatiot ovat kaiken tekemisemme ydin

Innovaatiot ovat kaiken tekemisemme ydin

Innovointi on ollut strateginen keskipiste perustamisestamme saakka. Vastataksemme silmäterveyden kehitykseen keskitymme tutkimustyössämme sekä kuluttajien että näönhuollon ammattilaisten tarpeisiin kolmella alueella: näön korjaaminen, silmien suojaaminen ja silmäsairauksien ennaltaehkäisy.

Tunnustettuja saavutuksia

Essilor on sijoittunut Forbesin 100 maailman innovatiivisimman yrityksen joukkoon seitsemättä vuotta peräkkäin.

LUE LISÄÄ

Maailmaa muuttamassa

Vuonna 2015 Essilor mainittiin Fortunen "Change the World"-listalla, jossa yritykset saavat tunnustusta hyväntekeväisyystoiminnastaan.

LUE LISÄÄ

TIESITKÖ?

 

Essilor sijoittaa yli € 200 miljoonaa euroa vuodessa tutkimukseen vastatakseen maailman väestön näkötarpeisiin.

 

Tutkimus- ja kehitystyömme

Optisten linssien uranuurtaja

 

Olemme omistautuneet kehittämään linssiratkaisuja, jotka auttavat koko maailmaa. Kehitimme maailman ensimmäisen progressiivisen Essilor Varilux-linssin, ja vuosien saatossa olemme mullistaneet tavanomaisten näköongelmien hoitamisen juuri progressiivisten moniteholinssien avulla. 40 % myyntituotoistamme tulee alle 4 vuotta sitten kehitetyistä tuotteista.

 

Moniteholinssin kehittyminen

  

Essilor Varilux® on teknologisesti edistynein linssi ikään liittyvän aikuisnäön korjaamiseen. Tutkimustyömme tuloksena syntyy linssejä, joiden avulla voi nähdä terävästi ja saumattomasti kaikille etäisyyksille kaikissa tilanteissa.

 

Edistykselliset pinnoitteet

 

Heijastamattoman Essilor Crizal® -linssipinnoitteen ansiosta näkeminen on selkeää ja kirkasta. Linssin pinta on erittäin kestävä, hylkivä ja iskunkestävä. Pinnoitteessa on myös kattava suoja haitallista sinistä valoa ja UV-säteilyä vastaan.

 

Ensimmäinen valon mukaan tummuva linssi

 

Toimme ensimmäisenä markkinoille kevyet muovilinssit ja kehitimme yhdessä PPG Industries -yhtiön kanssa ensimmäiset kevyet valon mukaan tummuvat Essilor Transitions® Adaptive Lenses™ -linssit. Ne ovat sisällä kirkkaat, mutta tummuvat auringonvalossa.