Alusta lähtien meitä ovat ohjanneet kuluttajatarpeet

 

Alusta lähtien meitä ovat ohjanneet kuluttajatarpeet

 

Innovaatioiden aikajana

Alusta saakka olemme keskittyneet vahvasti innovointiin ja tuoneet markkinoille useita mullistavia, näkemistä parantavia tuotteita.

1849: Société des Lunetiers (Essel) perustetaan Marais'n alueelle Pariisiin vuonna 1849.

1927: Stigmal-linssi lanseerattiin. Linssi lasketaan matemaattisen tarkasti ja valmistetaan lasista, jonka taitekerroin on kauttaaltaan koko linssin alueella vakio. Sen ansiosta käyttäjä näkee tarkasti joka katsesuunnalla. Todellinen innovaatio.

1931: Silor perustettiin.

1959: Essel kehittää maailman ensimmäisen progressiivisen Varilux®-linssin. Tämä mullistava keksintö on Essilorin alkupiste optisten linssien valmistuksen pitkäaikaisena edelläkävijänä. Samana vuonna Silor keksi Orma 1000 -muovilinssin.

1972: Toistensa pitkäaikaiset kilpailijat Essel ja Silor yhdistyvät 1.tammikuuta Essiloriksi, tuolloin maailman 3. suurimmaksi optisen alan yritykseksi.

1972: Toisen sukupolven progressiivinen linssi, Varilux® 2, on täysin asfäärinen, minkä ansiosta katseen siirtäminen etäisyydeltä toiselle on paljon pehmeämpää ja jouhevampaa, ja reuna-alueilla esiintyy vähemmän vääristymiä.

1976: Vuonna 1976 lanseerataan muovinen Varilux Orma -linssi. Se symboloi vahvasti Esselin ja Silorin synergiaa.

1983: Orma Supra -linssissä yhdistyvät muovilinssin keveys ja iskunkestävyys sekä Supra-pinnoitteen naarmunkestävyys ja antistaattiset ominaisuudet. Materiaalin kestävyyteen liittyvä innovaatio on uuden aikakauden alku!

1988: Essilor lanseeraa "geometrialtaan vaihtelevan progressiivisen" Varilux® Multi Design -linssin. Se tarjoaa laajan, käyttäjän aikuisnäön määrästä ja kehitysvaiheesta riippumattoman lähinäköalueen. 

1991: Valaistusolosuhteiden mukaan tummuva ja vaaleneva Transitions-linssi lanseerataan.

1992: Vahvan innovaatioperinteensä mukaisesti Essilor lanseeraa Crizal-pinnoitebrändinsä. Se on naarmunkestävä, heijastamaton ja likaa hylkivä pinnoite, joka mullisti muovilinssien pinnoitteet. 

1993: Essilor lanseeraa Varilux Comfort® -moniteholinssit, joihin on helppo tottua ja ovat miellyttävät käyttää lisäten luonnollista näkömukavuutta.

1998: Essilor lanseeraa Airwear-polykarbonaattilinssin, joka on materiaalina poikkeuksellisen vakaa, ohut, kevyt ja suojaa 100 % UV-säteilyltä. Samaa materiaalia käytetään NASA-astronauttien kypärissä.

2004: Essilor lanseeraa Varilux Ipseo® -moniteholinssit, jotka räätälöidään ensimmäisenä käyttäjän silmän ja pään liikkeiden mukaisesti.

2006: Essilor esittelee Varilux Physio® -moniteholinssit, jotka tarjoavat teräväpiirtonäkemistä kaikille etäisyyksille, mm. äärimmäisen tarkan kaukonäön, laajemman välialueen näön ja erityisen mukavan lähinäön.

2008: Visioffice lanseerataan. Se on monipuolinen ja tarkka, yksilöllisten linssien mitoitustyökalu.

2009: Eyecode lanseerataan. Se maksimoi linssien suorituskyvyn jokaiselle kuluttajalle silmien asennon mukaisesti ainutlaatuisella silmien 3D-mittauksella. Crizal Forte lanseerataan. Se on markkinoiden kattavin linssipinnoite: heijastamaton ja naarmunkestävä sekä likaa, pölyä ja vettä hylkivä.

2010: Varilux® -moniteholinssiperhe laajenee uusilla teknologisilla läpimurroilla: Varilux® Physio 2.0 -linssissä yksityiskohdat erottuvat selkeästi heikossakin valaistuksessa W.A.V.E. 2.0. -teknologian ansiosta. Varilux® Comfort New Edition puolestaan mukautuu arjen kaikkiin tilanteisiin näkömukavuudellaan pään asentoa muuttamatta.

2012: Essilor paljastaa mullistavan, moniteholinssien innovatiivisen Varilux® S -sarjan. Se poistaa epävakaaseen, keinuttavaan tunteeseen liittyviä tyypillisiä moniteholinssien haittoja ja antaa mahdollisuuden välittömään näkemiseen kaikissa tilanteissa.

2014: Essilor hankkii Transitions Opticalin osakkeet PPG Industries -yhtiöltä.

2016: Eye Protect System tarjoaa ensimmäisen esteettisesti kirkkaassa linssissä olevan suojan haitallista valoa vastaan.

2017: Uusi Varilux Physio 3.0 tarjoaa vaivatonta ja helppoa näkemistä aktiiviseen elämään. 

2017: Uuden sukupolven Varilux X series -moniteholinssi lanseerataan vastaamaan uusiin näkemisen vaatimuksiin. Näkemisen vapautta kädenmitan alueella ja saumatonta siirtymistä tehtävästä toiseen nopeasti.